اعضای بخش تحقیقات غلات

 

رئیس بخش: 

اسماعیل زادحسن

 
 
سمت:

عضو هیئت علمی

محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

فوق لیسانس

گرایش:

اصلاح نباتات

 
ایمیل:

zadhasan.s@gmail.com

رزومه: http://cv.areeo.ac.ir/ezadhasan

نام:

مظفر روستایی

 
سمت:

عضو هیئت علمی

محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

دکتری تخصصی

گرایش:

اصلاح نباتات

 
ایمیل:

roustaii@yahoo.com

 

نام: جعفر جعفرزاده

 
سمت:

عضو هیئت علمی

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

دکتری تخصصی

گرایش:

اصلاح نباتات

 
ایمیل:

jjafarzadeh52@yahoo.com

 

نام: ناصر محمدی

 
سمت:

عضو هیئت علمی

محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

دکتری تخصصی

گرایش:

قارچ شناسی و بیماری شناسی گیاهی

 
ایمیل:

mohamadi.n2005@gmail.com

 

نام: فرهاد آهک پز

 
سمت:

عضو هیئت علمی

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

09144215802

 
تحصیلات:

دکتری تخصصی

گرایش:

ژنتیک بیومتری

 

 

 
ایمیل:

ahakpaz_frd@yahoo.com

 

نام:

مهناز محمدفام

 
سمت:

محقق بخش

محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

فوق لیسانس

گرایش:

بیوتکنولوژی

 

نام: تیمور دولت پناه

 
سمت:

محقق بخش

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

فوق لیسانس

گرایش:

زراعت

 
ایمیل:

tdolatpanah@yahoo.com

 

نام: سمیه تقی زاده

 
سمت:

کارشناس تحقیقات زراعت

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

فوق لیسانس

گرایش:

زراعت

 
ایمیل:

-

 
رزومه: -

نام: سمیه روح نژاد

 
سمت:

کارشناس تحقیقات علف هرز

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات:

فوق لیسانس

گرایش:

زراعت (فیزیولوژی) 

 
ایمیل:

s.rouhnezhad@areeo.ac.ir

 
رزومه: -

نام: سجاد قاصدی یولقونلو

 
سمت:

کارشناس تحقیقات علف هرز

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات: فوق لیسانس گرایش:

-

 
ایمیل:

-

 
رزومه: -

نام: مجید اسلامی

 
سمت:

تکنسین بخش غلات

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات: دیپلم گرایش:

-

 
ایمیل:

-

 
رزومه: -

نام: حسین روحی

 
سمت:

تکنسین بخش غلات

 محل خدمت:

مراغه

تلفن تماس:

04137385403

 
تحصیلات: دیپلم گرایش:

-

 
ایمیل:

-

 
رزومه:

6.1.15.0
گروه دورانV6.1.15.0