• تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۳
برگزاری یكصـد و چهـل و سومین جلسه كمیته فنی موسـسه تحقیقات كشاورزی دیم كشور

برگزاری یکصـد و چهـل و سومین جلسه کمیته فنی موسـسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور

یکصـد و چهـل و سومین کمیته فنی موسـسه تحقیقات کشاورزی دیم با حضور دکتر علیزاده رییس موسسه و با شرکت اعضاء کمیته از ساعت 9 الی 13 روز چهارشنبه 23 تیرماه 1400 بصـورت ویــدئو کنفرانس برگزار گردید.

در این جلسه رعایت زمان اجرای پروژه های تحقیقاتی و در صورت ضرورت تمدید، همراه با دلایل متقن درخواست قبل از پایان اجرای آن مورد تائید اعضا قرار گرفت. در ادامه در خصوص حقوق مجریان مناطق و لزوم پیگیری و مدیریت اطلاعات پروژه های تحقیقاتی و محدودیت استفاده از داده‌های پروژه های تحقیقاتی در پایان نامه های دانشجویی بحث و تبادل نظر شد.  در ادامه جلسه پروپوزال‌ها و گزارشات نهایی ارسال شده به دبیرخانه کمیته فنی مورد بررسی قرار گرفتند.

در پایان جلسه دکتر علیزاده ضمن استقبال از توسعه تعامل و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاهها در قالب پایان نامه دانشجویی یا طرح مشترک برای بررسی‌های مولکولی در پروژه‌های مصوب یا ارزیابی خصوصیاتی که پرهزینه بوده و امکانات لازم در موسسه ندارند، بر ممنوعیت استفاده از داده های طرحهای سازگاری و ملی بعنوان پایان نامه دانشجویی اشاره نموده و بر اهتمام جدی همکاران در حفظ حقوق معنوی سازمان تاکید کردند. در ادامه ایشان از روسای بخش های تحقیقاتی خواستند که ضمن تشریح موضوع برای همکاران، پروپوزال های بخش مربوطه را بر حسب موضوع یا محصول در زیر طرح‌های کلان مصوب برنامه ریزی و هماهنگی نمایند و ارایه پروپوزال های تحقیقی ترویجی را در بازه های زمانی تعریف شده به ویژه برای پروژه‌های به زراعی که برونداد یافته قابل ترویج داشته‌اند، ضروری دانستند و تاکید کردند که لاین‌های کاندید معرفی حاصل از  آزمایشات به نژادی بعد از مرحله سازگاری و با توجه به چارچوب تعریف شده در موسسه آموزش و ترویج، مستقیما می توانند بصورت پروژه های تحقیقی و ترویجی در مزارع کشاورزان ارزیابی شوند.

6.0.3.0
V6.0.3.0