عنوان گروه خبري / مراسم و مناسبت ها .
  • تاريخ :
     ۱۴۰۰/۰۴/۲۲
برگزاری مراسم هفته حجاب و عفاف در موسسه

به مناسبت گرامیداشت هفته حجاب و عفاف مراسمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر نجفی نماینده ولی فقیه در سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی، ریاست و کارکنان موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور و حجت الاسلام و المسلمین رحمانی امام جماعت موسسه در 22 تیرماه 1400 به صورت حضوری و ویدیو کنفرانس برگزار گردید.
در این مراسم دکتر علیزاده ضمن عرض خیر مقدم و تبریک هفته حجاب و عفاف، از تلاشهای همکاران در نهادینه کردن ارزش های دینی و مذهبی به عنوان الگوی نمونه در موسسه تشکر نمود. در ادامه دکتر نجفی ضمن تشریح تجربه های جهانی حجاب و عفاف را در حجاب ظاهری بانوان خلاصه نکردند و ابعاد مختلف حجاب و عفاف را تبیین نموده و بر حفظ اخلاق در جامعه و عملی کردن سیره اهل بیت در زندگی تاکید نمود.
در ادامه مراسم مطالبی با موضوع حجاب و عفاف بصورت پاورپوینت توسط خانم مهندس محمدفام ارائه گردید.
در خاتمه از تعدادی از کارکنان به خاطر رعایت حجاب و عفاف با اهدای لوح و جایزه تقدیر بعمل آمد.

روابط عمومی موسسه

6.0.3.0